اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا
اولیانوف خبر داد؛

نشست ۱+۴ و آمریکا در وین

نشست ۱+۴ و آمریکا در وین نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از نشست ۱+۴ و آمریکا در وین برای بررسی پیشرفت حاصل شده در گفت‌وگوهای احیای برجام و همچنین تبادل نظر درباره گام‌های بعدی خبر داد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۱ - ۲۴ خرداد ۱۴۰۰ - 2021 June 14
کد خبر: ۹۱۶۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «میخائیل اولیانوف» نماینده روسیه در سازمان‌های بین‌المللی از نشست ۱+۴ و آمریکا در وین خبر داد.

نماینده روسیه در گفت‌وگوهای برجامی وین در توییتی در این خصوص اعلام کرد: نشست روسای هیأت‌ها در گفت‌وگوهای وین (بدون حضور ایران و بدون حضور کارشناسان) امروز برای ارزیابی کلی پیشرفت حاصل شده و تبادل نظر درباره گام‌های بعدی برگزار شد.

 

«سعید خطیب‌زاده» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز (دوشنبه) در نشست هفتگی خود در خصوص گفت‌وگوهای وین توضیحاتی را ارائه داد.

 

خطیب‌زاده بیان کرد: آن‌چه در وین در حال روی دادن است، یک کمیسیون فصلی مشترک برجام است. هدف آن هم بازگشت آمریکا به تعهداتش ذیل برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است. گفت‌وگوها به هیچ بن بستی نرسیده و هیچ چیز غیرممکنی هم وجود ندارد. گفت‌وگوها درباره برخی ظرایف فنی، سیاسی، اجرایی و حقوقی در حال انجام است. البته دو سه موضوع اصلی باقیمانده که در حال مذاکره در وین است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی بیان کرد: خیلی زود است که بخواهیم درباره نتیجه گفت‌وگوها قضاوت کنیم. این دور آخر نخواهد بود و بعید است دور آخر باشد و برخی گمانه‌زنی‌های رسانه‌ای مقرون به صحت نیست.

 

وی سپس تصریح کرد: آمریکا باید تصمیمات خودش را بگیرد و بداند در موضع برابری با ایران و ۱+۴ در این گفت‌وگوها نیست. آمریکا باید بداند که طرف خاطی و نقض کننده برجام و قطعنامه ۲۲۳۱ است و از یک موضع خاطی در این مذاکرات حاضر شده و طبیعی است که باید تضمین‌های لازم را برای عدم تکرار آنچه در دوران ترامپ رخ داد، بدهد. مسیر بازگشت آن هم از نظر ما کاملا روشن است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار